UTC:
LTZ:
NMS:
Manageri: 10182
Online: 18
Sezon 18 - Zi 2 - Rundă 1 (1)
Bani: 0
Puncte credit: 0


Manager de fotbal online
Manager de fotbal online
Manager de sport online
Nu ești logat
   

Cuprins
Sfaturi pentru începători
Obiectivul, funcționarea și durata jocului
Navigare
Sezonul și competițiile
Manager
Birou
Echipă
Meciuri
Ligă
Turnee
Centru sportiv
Transferuri
Piață de transferuri staff
ForumGhidul aceste este destul de pe scurt, pentru a-ți da informații esențiale și a nu te plictisi. Unele părți din joc nu sunt descrise aici, pentru că trebuie să fie descoperite de tine pe parcursul jocului.
Sfaturi pentru începători
Dacă ești nou, ți-ar prinde bine niște sfaturi la început. Nu va fi atât de complicat:
 1. Primul lucru care trebuie să faci după prima logare este setarea atributelor căpitanului. Poți să alegi cum va arăta și să-i setezi proprietăți care îi determină poziția în teren.
 2. Uită-te peste toate paginile jocului, pentru a avea o idee generală asupra a ce poți face în acest manager.
 3. Setează primul 11 și tacticile pentru următorul meci. Astfel, echipa ta va evolua mai bine decât dacă ai lăsa așezarea generată automat.
 4. Negociază contracte noi cu sponsorii pe pagina de finanțe.
 5. Setează antrenamentul jucătorilor.
 6. Începe să construiești baza sportivă.
 7. Verifică zilnic pagina staff-ului, pentru a verifica dacă apar noi candidați pentru un job la tine în echipă.
 8. Urmărește pagina "Evenimente echipă", unde vei fi înștiințat despre orice se întâmplă în clubul tău.
 9. Vizitează-ți echipa des, pentru că dacă nu te loghezi 3 zile consecutiv, va începe să-i scadă moralul, care duce la o performanță mai slabă.
 10. Urmărește numărul de spectatori la meciurile de acasă și setează prețul biletelor în așa fel în cât să ai profitul maxim.
Obiectivul, funcționarea și durata jocului
Obiectivul jocului este să îți conduci echipa virtuală spre victorie și progres. Va trebui să ai grijă de finanțe, bază sportivă, antrenamentul jucătorilor, etc., dar și să te ocupi de așezarea în teren și de tacticile meciului viitor. Seara au loc meciuri între echipe ale managerilor individuali.

Jocul nu are o limită în timp, dar dacă managerul nu se loghează timp de 30 zile, contul lui este blocat și, în cursul următoarelor 10 zile, echipa sa este ștearsă. Ștergerea echipei are loc și dacă clubul este pe datorii pentru mai mult de 20 de zile. Atunci, totuși, contul managerului rămâne, acesta fiind capabil să-și creeze o echipă nouă.

Contul managerului poate fi blocat și dacă managerul încearcă să trișeze sau să nu respecte în orice fel regulile jocului. De aceste cazuri se ocupă GameMasterii.
Navigare
Structura site-ului se schimbă atunci când te muți de pe o pagină pe alta, dar navigarea este destul de simplă. Pe lângă meniul din stânga, în care fiecare opțiune deschide un submeniu cu mai multe opțiuni, mai există în partea dreaptă, sus, un meniu cu scurtături.
Sezonul și competițiile
Sezonul durează 14 săptămâni, adică 98 zile. Meciurile de ligă se joacă luni, miercuri și vineri, iar meciurile din turnee în celelalte zile. Programul tău zilnic îl poți găsi în pagina Calendar.
Liga
Sistemul de ligi funcționează ca un copac. Fiecare țară are un anumit număr de ligi, iar fiecare ligă un anumit număr de serii. La sfârșitul sezonului, prima echipă din serie promovează într-o ligă superioară, în timp ce echipa clasată pe locul secund încearcă același lucru, dar prin jucarea unui meci de baraj. Ultimele 3 echipe retrogradează direct, iar cele 3 echipe înainte de acestea joacă baraj pentru a rămâne în seria respectivă.

La sfârșitul sezonului are loc o reprogramare prin care unele echipe pot promova și de pe locuri nepromovabile, din cauză că echipele fără manager sunt eliminate din ligile superioare.
Cupa Ligii
Cupa Ligii este jucată la sfârșitul sezonului. Ea cuprinde primele 16 echipe din serie și se joacă în sistem eliminatoriu.
Liga Campionilor
Cele mai bune echipe din fiecare țară joacă în Liga Campionilor (începând cu sezonul 2). Competiția cuprinde o fază a grupelor, apoi o fază eliminatorie.
Turnee credit
Turneele credit sunt create și administrate de manageri individuali. Ei decid câte puncte credit trebuie să plătească fiecare participant și pot decide meciuri la masa verde în caz de încălcare a regulilor. Și fondatorul turneului poate câștiga puncte credit din turneu, dacă setează regulile în așa fel.
Manager
Profil manager
În profilul managerului poți găsi informații de bază despre utilizator. Poți să îți configurezi "statusul", adică un fel de motto al tău pe care să îl vadă cei care îți vizitează profilul. Poți să adaugi câteva date despre tine sau să îți schimbi parola sau adresa de e-mail. Când vizitezi pagina unui manager, poți să îi trimiți o cerere de prietenie, un mesaj sau să raportezi încălcări ale regulilor ale managerului respectiv.
Prieteni
În secțiunea "Prieteni" poți vedea prietenii tăi actuali, poți să le trimiți un mesaj, poți să accepți sau să refuzi cereri de prietenie și chiar să anulezi prietenia ta cu un utilizator.
Puncte credit & PROFI
Pe această pagină există informații legate de punctele credit și pachetul PROFI. Aici poți cumpăra puncte credit, poți activa pachetul PROFI și poți vizualiza istoricul tranzacțiilor. Tot aici găsești informații legate de achiziționarea PROFI gratuit.
Birou
Evenimente echipă
Îți recomandăm să vizitezi această pagină în mod frecvent, deoarece aici poți afla și rezolva rapid toate problemele echipei tale. De asemenea, aici ai și cele mai noi informații cu privire la mesajele tale și la Reporter.
Reporter
Aici poți vedea informații de la creatorii jocului.
Mesaje
Această interfață ușor de utilizat este construită pentru comunicarea privată dintre manageri.
Finanțe
Administrarea finanțelor este foarte importantă în joc. Urmărește veniturile și cheltuielile și acționează astfel încât clubul tău să câștige bani. Pe această pagină poți vedea oferte de la sponsori, primite în fiecare sezon, pe care tu le vei negocia. Tot aici poți obține un împrumut de la bancă, valoarea acestuia depinzând de valoarea bazei tale sportive. Verifică frecvent dacă nu ești pe datorii, pentru că dacă asta se întâmplă timp de 20 zile, echipa ta va fi desființată.
Echipă
Profil echipă
Cele mai importante informații despre echipă sunt pe această pagină. Aici poți să îți încarci propriul tău logo și să alegi culoarea și modelul echipamentelor. Aici poți vedea puterea potențială a primului 11, calculată luând în calcul cei mai buni jucători din echipă, dar poți vedea și puterea reală a echipei în cel mai recent meci de ligă, afectată de atributele jucătorilor și de moralul echipei.
Calendar
Calendarul sezonului include date importante despre toate meciurile. Dacă apeși pe coloana din dreapta la un meci viitor, vei putea alege care așezare și tactică vei folosi în meciul respectiv, precum și prețul biletului la acel meci. Butonul "Automat" este folosit pentru a șterge aceste alegeri, în caz că te-ai răzgândit. Dacă cineva te provoacă la un meci amical, poți vedea această provocare în calendar la data pe care el a stabilit-o, având posibilitatea de a accepta sau refuza provocarea. Dacă vrei să provoci tu pe cineva, mergi la calendarul echipei respective, alege o dată liberă și apasă pe mingea pe care o vezi la data respectivă.
Jucători
Pe această pagină ai o listă cu jucătorii care aparțin echipei tale, precum și cei care doresc să obțină un loc în echipă. Jucătorii noi vin aleatoriu, intervalul dintre venirea a 2 jucători depinzând de nivelul centrului de antrenament și calitatea căutătorilor de talente (Scout). De asemenea, calitatea lor este influențată de aceste atribute. Tot timpul există maxim 3 jucători doritori să intre în echipă, iar tu poți face loc un altuia prin scoaterea unuia dintre cei 3 de pe listă (prin acceptarea sau refuzarea sa).

Folosind opțiunile de pe partea dreaptă îți poți administra lotul. În tabel poți vedea valorile numerice ale atributelor jucătorilor, urmate (cu cifre mai șterse) de potențialul lor în atributul respectiv. Acest potențial scade cu vârsta și cu creșterea în abilitate. Dacă potențialul este mai mare, jucătorul se antrenează mai rapid. Mai multe informații pe pagina Antrenament.

Indicele absolut al unui jucător îl reprezintă Total performanță. Acesta include toate atributele antrenate, precum și experiența sa, în concordanță cu poziția sa în teren.

Apăsând pe numele jucătorului, vei fi direcționat către pagina lui, unde poți vedea și poți ajusta tot ce este legat de el, inclusiv antrenamentul. Un jucător se poate antrena la maxim 3 atribute în același timp. Spre deosebire de pagina anterioară, aici poți găsi Total performanță actual, adică Total performanță a jucătorului, influențată de sănătate și energie.

Numărul de pe tricou, care poate fi schimbat aici, poate fi expus pe iconițele jucătorilor în timpul meciului.

Statisticile de pe pagina jucătorilor sunt cele din sezonul respectiv de ligă.Contractele cu jucătorii de obicei durează un sezon și sunt extinse automat, în afara cazului în care dezactivezi această opțiune.

Cu 5 zile înainte să expire contractul unui jucător, apare în dreptul numelui lui o iconiță de prelungire a contractului. Dacă o apeși, staff-ul tău va discuta cu jucătorul condițiile noului contract, astfel că vei salva niște bani. Dacă nu apeși, departamentul financiar va accepta cerea jucătorului fără a mai negocia.
Statistici
Aici poți găsi statistici detaliate despre evoluțiile fiecărui jucător de-al tău.
Antrenament
Un jucător se poate antrena la 3 atribute în același timp. O dată cu creșterea abilității, potențialul acelui atribut scade.

În acest joc există 4 tipuri de jucători, fiecare folosindu-și atributele într-un alt mod, nu dezvăluim exact cum. Am programat un simulator real, așa că nu există numere și rații prestabilite. În jocul nostru poți să joci un mijlocaș ca și atacant și acesta să facă un meci relativ bun. Deși probabil va rata poarta, va ajuta echipa cu pase foarte bune. Există doar un lucru care putem să te sfătuim: Antrenează cu cap!

Din milioanele de meciuri de test, am creat un tabel ascuns care stă la baza unui detaliu foarte important: puterea echipei în ultimul meci. Fiecare atribut al jucătorilor, în concordanță cu poziția lor în teren, se reflectă în acel tabel.

Pe pagina de antrenament poți vedea evidențiate 3 atribute. Alege tu care vor fi cele 3 pe care vrei să le antrenezi, folosindu-te de ce știi despre fotbal în viața reală, de exemplu abilitatea Cap la un portar este inutilă, dar pasele sunt importante. Șutul la fundaș ajută foarte rar. Mijlocașii trebuie să știe probabil cam tot, în afară de abilitatea de Portar. Foarte important: potențialul scade încet cu vârsta, dar și cu creșterea în abilitate. Așadar, este mai bine să antrenezi atributele cu potențial mai mare sau cele cu potențial mai mic? Asta va trebui tu să afli.

Oricând în timpul sezonului poți să trimiți orice jucător în cantonament. Ai grijă, pentru că pe perioadă în care se află în cantonament, un jucător nu poate juca. Atributele antrenate vor crește mai rapid în cantonament decât în mod normal. Fiecare jucător poate fi trimis de oricâte ori în cantonament, dar perioada maximă cumulată într-un sezon este de 20 de zile.
Meciuri
Meciuri live și înregistrări
În această secțiune se pot viziona meciurile în direct sau înregistrări de la meciurile mai vechi. Meciurile simulate durează 15 minute și sunt sincronizate cu timpul real. Asta înseamnă că dacă începi să vizionezi meciul cu 15 minute după ce a început, nu poți să sari la finalul meciului, ci doar la minutul care este echivalent cu cel calculat în timp real. Totuși, bineînțeles că dacă te uiți neîntrerupt, există un raport de 6:1.

Pe lângă butoanele cu care sari la o anumită perioadă din meci, există alte butoane în dreapta lor. Acestea sunt: full-screen, adică să vezi meciul pe tot ecranul [☐], tipul de animație [A], semn jucători [#] (inițialele numelui / poziție / număr tricou) și sunete [Sfx ] [Noi]. În legătură cu tipul de animație, alege-o pe cea care funcționează cel mai bine pe calculatorul tău. În colțul stânga jos poți vedea numărul de imagini pe secundă (FPS). Browserul pe care animația funcționează cel mai bine este în momentul actual Google Chrome. Dacă nu am fi limitat noi FPS-ul la 60, Chrome ar fi putut să ajungă la 200 fără probleme (cu procesor unic de 3GHz). Am setat această limită ca să nu se supraîncălzească fără să fie nevoie.
Următorul meci
În cadrul acestei pagini, trebuie descrise în mod special partea de jos, unde poți să alegi așezarea în teren, tacticile și prețul biletelor pentru următorul meci. Atunci când sistemul observă o problemă cu așezarea în teren, un semn de exclamare roșu va apărea în colțul de jos dreapta a terenului. Jucătorul care a declanșat problema va fi evidențiat cu o culoare. Dacă ai configurat manual setările pentru meci, vei vedea o steluță(*) în partea de sus, sub numele așezării. Dacă setările sunt automate și tu nu ai schimbat nimic, vei vedea un "A".
Așezare în teren
Pentru a plasa jucătorii în teren, trage-i din lista cu nume pe poziția dorită. Deoarece acest lucru nu e posibil pe tablete sau alte aparate cu touch-screen, poți și să apeși pe nume, iar doar apoi să apeși pe poziția din teren pe care vrei să îi pui. Dacă vrei să eliberezi o poziție, trage jucătorul de pe poziția respectivă spre coșul de gunoi din dreapta jos. Butonul "Salvează" va salva fiecare așezare separat.

În coloana din dreapta poți găsi banca de rezerve. Plasează jucătorii care vrei să intre în teren pe parcursul meciului pe primele 3 locuri. Pentru a configura regulile de intrare în teren, apasă pe inițialele lor. Căsuța de sub inițiale este pentru plasarea jucătorului care vrei să fie schimbat. Rezervele vor fi folosite, luând în considerare pozițiile lor în teren, dacă există vreo problemă cu vreun jucător din primul 11. Dacă ai setat și reguli pentru schimbări, acestea vor fi aplicate în limitele posibilității.

Panoul de jos este folosit pentru stabilirea rolurilor jucătorilor. Ține minte că foarte importante pentru un căpitan sunt creativitatea și experiența, pentru executanții de penaltiuri și lovituri libere pe poartă șutul, iar pentru executanții de lovituri libere indirecte și de cornere pasele. În colțul din dreapta jos poți copia și schimba între ele așezările.
Tactici
În jocul nostru există mai multe tactici:
 • Efort meci: Intensitatea efortului jucătorilor pe tot parcursul meciului. Acesta crește puterea echipei, dar scade energia pentru zilele următoare.
 • Tempo meci: Determină raportul dintre pasele ofensive și cele date înapoi, în apărare, precum și tragerile de timp.
 • Început meci: Specifică distribuția puterii jucătorilor pe parcursul meciului. Dacă folosești "În forță", echipa ta va începe meciul tare, dar va scădea efortul pe parcursul meciului, în timp ce dacă folosești "Relaxat" efortul va crește. Consumul de energie nu este afectat de această tactică.
 • Agresivitate: Determină nivelul de risc de faultare. Agresivitatea mai mare crește eficacitatea intervențiilor, dar aduce și mai multe cartonașe
 • Apărare: Determină modul de apărare (om la om sau zonală).
 • Pasul la ofsaid: Determină dacă această tactică riscantă va fi folosită sau nu. Jucătorii experimentați au un avantaj mare față de cei inexperimentați.
 • Mijloc: Determină poziția mai ofensivă sau mai defensivă a liniei de mijloc.
 • Pase: Specifică înălțimea paselor.
 • Atacuri: Determină unde vor avea loc atacurile.
 • Șut: Specifică tendința jucătorilor de a șuta de la distanță sau mai aproape de poartă.
Butonul "Salvează" salvează fiecare tactică separat.
Strategie
Aici poți seta așezarea și tacticile pentru următoarele meciuri, depinzând de puterea echipei adverse. Tu alegi care sunt procentajele care vor fi luate în considerare pentru a decide dacă un meci este greu, echilibrat sau ușor. Aceste setări sunt folosite tot timpul când tacticile și așezarea în teren nu sunt setate individual.
Ligă
Clasament ligă
Cea mai din stânga coloană reprezintă ce se va întâmpla cu echipa la finalul sezonului dacă termină pe locul respectiv. Verde înseamnă promovare directă, galben înseamnă baraj, albastru înseamnă păstrare în serie, gri baraj de retrogradare, iar roșu retrogradare directă. Următoarea coloană indică poziția actuală a echipei și deplasarea față de ultima etapă a ligii. În dreapta numelui echipei este puterea potențială a celui mai bun 11, iar în dreapta acesteia se găsesc statistici și căsuțe colorate care reprezintă ultimele 8 meciuri (roșu - înfrângere, albastru - remiză, verde - victorie). Ultima coloană reprezintă premiul de la finalul sezonului pentru fiecare poziție.
Meciuri ligă
Este destul de evident la ce se referă această secțiune. Numărul scris cu verde în dreptul numelui fiecărei echipe este puterea acesteia. Pentru meciurile care au trecut, acesta se referă la puterea reală a echipei, cu jucătorii și așezarea folosite în meciul respectiv. Pentru meciurile viitoare, se referă la puterea potențială a celui mai bun 11 al echipei.
Baraj ligă
Aici găsești informații despre baraj și despre rezultatele înregistrate în această fază a competiției.
Cei mai buni jucători din ligă
Aici găsești diferite statistici privind jucătorii care au marcat cele mai multe goluri sau au oferit cele mai multe pase de gol, precum și cei mai buni portari ai sezonului de ligă. De asemenea, poți vedea valoarea premiilor pentru fiecare categorie și loc.
Forum ligă
Acesta este un link către forumul ligii.
Turnee
Pe lângă turneele obișnuite din joc, aici găsești o listă cu alte turnee (înființate de utilizatori) la care poți participa.
Turneele credit
În lista turneelor cu puncte credit poți vedea toate turneele de acest tip din sezonul actual și viitor. Tabelul arată câte echipe s-au înscris, câte se pot înscrie maxim, premiile totale în puncte credit, data începerii și finalizării, precum și cât de bune trebuie să fie echipele ca să participe. Profilul turneului îl găsești apăsând pe numele turneului respectiv din listă.

Pe pagina Desfășurare turneu poți vedea statusul turneului (faza înscrierilor, în curs de desfășurare, finalizat) și statistici privind echipele înscrise. După începerea sa, poți vedea meciuri și clasamente din turneu.
Crearea unui turneu credit
Pe lista turneelor cu puncte credit există o opțiune, de a crea un turneu. Fondatorul turneului trebuie să cheltuiască 50 de puncte credit pentru crearea turneului și să determine taxa pe care o vor plăti concurenții atunci când se înscriu. Dacă știe cum să gestioneze distribuția premiilor, acesta își va recupera investiția, sau chiar va câștiga puncte credit. Premiile trebuie totuși să reprezinte o motivație pentru cei care iau în considerare înscrierea. Dacă la data începerii turneul încă are locuri disponibile, acesta va fi anulat, iar fondatorul și cei înscriși vor primi punctele credit înapoi. Fondatorul are dreptul de a alege regulile turneului (de ex. limita de vârstă a jucătorilor, naționalitatea acestora) și de a penaliza echipele care nu respectă regulile prin forfeit (3-0 la masa verde).
Centru sportiv
Bază sportivă
În această secțiune poți construi sau demola clădiri care fac parte din proprietatea clubului. Apasă pe numele construcției în tabel sau în imagine și vei vedea ce poți construi și cât te va costa. Construcțiile existente pot fi demolate. Demolarea se face gratuit și are rolul de a scădea costul întreținerii, atunci când clubul stă prost din punct de vedere financiar.

Importanța părților bazei sportive:
 • Stadion: Capacitatea sa determină câștigurile din bilete la meciurile de acasă.
 • Clădire birouri: Stafful, dar mai ales managerul de resurse umane și directorul financiar au nevoie de această construcție pentru munca lor.
 • Terenuri antrenament: Determină viteza și eficiența antrenamentului.
 • Centru regenerare: Crește rata de recuperare a energiei după meciuri.
 • Centru medical: Determină rata de vindecare a jucătorilor accidentați.
 • Centru financiar: Afectează costul întreținerii bazei sportive.
 • Instalație de economisire a energiei: Într-o bază sportivă mare, are loc mai mult consum de energie. Această construcție reduce costurile de întreținere.
 • Securitate bază: Reduce daunele cauzate de spargeri.
Construiește baza inteligent, luând în considerare situația ta financiară. Pe lângă beneficiile directe ale acestor construcții, ele sunt importante și atunci când vrei să obții un împrumut de la bancă. Ține minte că este inutil să construiești la nivele mari părți ale bazei care afectează prețurile întreținerii, dacă restul bazei tale este construită la un nivel mic.
Staff
Stafful este la fel de important pentru club ca și baza sportivă. Pe pagina "Staff" poți vedea tot ce are legătură cu angajații clubului tău. Fiecare are 2 atribute cheie: abilitate și experiență. Experiența crește cu fiecare zi petrecută la club, iar abilitatea scade în fiecare zi, astfel că membri staffului trebuie să fie antrenați pentru a fi utili clubului. Ca și jucătorii, angajații au un anumit potențial pentru atributele lor, acesta fiind scris cu litere mai șterse. Potențialul funcționează ca la jucători: o dată cu creșterea în vârstă, scade eficacitatea angajatului.

Angajații sunt promovați automat în conformitate cu abilitatea lor, adică cu cât sunt mai sus în tabel, cu atât afectează mai mult zona în care lucrează. Teoretic, poți angaja oricâți membri ai staff-ului dorești, dar impactul fiecăruia este jumătate din impactul superiorului său, așa că angajații de nivele inferioare nu compensează de obicei salariul lor cu utilitatea la club.

Solicitanții pentru un loc de muncă la tine la club vin în mod neregulat, depinzând și de nivelul condițiilor oferite. Tot de acest lucru depinde și calitatea aplicanților, așa că este bine să construiești clădirea de birouri cât mai repede posibil, să angajezi un manager de resurse umane bun și să îl antrenezi.

Importanța membrilor staff-ului:
 • Manager de resurse umane: Afectează nivelul aplicanților pentru un job în clubul tău și negociază salariile staff-ului și ale jucătorilor.
 • Director financiar: Afectează negocierea contractelor și sumele oferite de sponsori, precum și costul întreținerii bazei sportive.
 • Scout (căutător de talente): Afectează nivelul jucătorilor nou-veniți.
 • Antrenor: Afectează calitatea și viteza antrenamentului.
 • Fizioterapeut: Afectează regenerarea energiei jucătorilor după meciuri.
 • Doctor: Afectează rata de recuperare a jucătorilor accidentați.
 • Manager centru sportiv: Scade costul întreținerii bazei sportive.
 • Îngrijitor centru sportiv: Are același rol, de a scade costul întreținerii bazei sportive.
 • Gardian: Reduce daunele cauzate de spargeri.
Contractele cu angajații durează de obicei un sezon și sunt extinse automat dacă nu a fost dezactivată această opțiune. Negocierea cu ei se face la fel ca și cu jucătorii. Ca și în viața reală, nu toți angajații sunt la fel de scumpi. Cei mai scumpi sunt antrenorii.
Transferuri
Pe pagina de transferuri poți să vinzi sau să cumperi jucători. Vânzarea se face sub formă de licitație, cu cea mai mare ofertă fiind cea câștigătoare. Poți vedea cât timp mai este până la expirarea licitației direct pe pagina de transferuri sau pe pagina individuală a jucătorilor. Poți porni alarma care te va anunța când oferta ta este depășită apăsând pe clopoțel. Pe lângă sunetul clopoțelului, poți auzi numărătoarea inversă în ultimele 10 secunde ale licitației. Nu trebuie să reîncarci pagina din nou și din nou. Sistemul monitorizează automat statusul ofertelor și, dacă oferta ta a fost depășită, te anunță și adaugă încă un minut la licitație, astfel încât să poți trimite o ofertă mai mare.

Poți folosi opțiunea de filtrare din colțul dreapta sus, care îți permite să specifici anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinească jucătorul căutat.
Piață de transferuri staff
Piața de transferuri a angajaților, funcționează la fel ca la jucători.
Forum
Forumul este organizat pe ligi/țări. Acesta funcționează la fel ca pe alte site-uri. Este bine de știut că dacă apeși pe steaua din stânga numelui subiectului poți să adaugi la favorite subiectul respectiv. În colțul dreapta sus este un buton prin care accesezi subiectele favorite. Apăsând pe butonul "Răspuns" poți adăuga o postare nouă la subiect, dar direcționată către managerul la al cărui post ai răspuns, astfel că acesta va primi o notificare. Butonul cu semnul exclamării este pentru a raporta moderatorilor o postare care nu respectă regulile jocului sau ale bunului simț.


Copyright © 2014 - 2019 | Funnetix, s.r.o. | Toate drepturile rezervate